Hajmás településképi rendelet partnerségi egyeztetéséről 2018. 06. 08., péntek, 10:10

Tájékoztatjuk Hajmás község közigazgatási területén lakóhellyel vagy ingatlan tulajdonnal rendelkező magánszemélyeket, székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozásokat, gazdálkodó szervezeteket, a bejegyzett érdekképviseleti és civil szervezeteket, valamint a településen működő egyházakat, vallási közösségeket (továbbiakban: partnerek), hogy Hajmás község önkormányzatának képviselő-testülete a tavalyi évben kezdeményezte Hajmás településképi rendelet elkészítését a Települési Arculati Kézikönyvvel együtt, amely tárgyban korábban már lakossági fórumok megtartására is sor került.

A rendelet végleges jóváhagyása előtt az önkormányzat a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 6/2017. (VII.28) önkormányzati rendelete alapján  

a rendelet-tervezetet az önkormányzat honlapján közzéteszi, amely a Batéi Közös Önkormányzati Hivatal Szentbalázsi Kirendeltségén (7472 Szentbalázs, Fő u. 82.) nyomtatott formában is megtekinthető ügyfélfogadási időben 2018. június  7-től 2018. június 15-ig.

A partnerek ötleteket, javaslatokat a hirdetmény közzétételétől számított 8 napon belül (2018. június 15.-ig) tehetnek, a Hajmás Község Polgármesterhez címzett, papír alapon írásban benyújtott véleményben.

Hajmás, 2018. június 6.

                                                                                        Török Sándor  polgármester

A Településképi rendelet ide kattintva érhető el.

Vissza

Utoljára frissítve: 2020. 05. 18. 10:14

Fel